I fredags sendte vi Daisy ud på nye eventyr. Hun har givet os to fantastiske kuld hvalpe, men ved begge fødsler har der været problemer. Hvalpene har hun passet til ug med kryds og slange, men selve fødslerne har været svære for hende. Derfor valgte vi efter hendes anden fødsel, at hun ikke skulle have flere hvalpe.
Hun er blevet steriliseret og gjort klar til hendes nye tilværelse og heldigvis er hun flyttet ind hos nogen vi kender rigtig godt, og som i forvejen har en elverlamser på 8 år. Vicky har taget rigtig pænt imod Daisy og vi har kun fået positive tilbagemeldinger…. idag stod de lige op ad hinanden og spiste tørret kanin. Helt fantastisk faktisk, for Daisy er meeeeget madglad, og plejer at snuppe fra de andre hvis hun kan komme til det.

Vi glæder os til at følge med i Daisys nye tilværelse, og ønsker alt godt til Anette, Flemming og tøserne.