Så dejligt, jeg har fået sovet og Alma passer de små så jeg er lidt arbejdsløs lige nu. Selvfølgelig holder jeg øje og sover hos dem, men ved vejningen idag har de alle 7 taget pænt på, altså alle kommer til patten og får det råmælk de har behov for. Og det er godt klaret af Alma, som har rullet alle patter ud til fri aftapning. Hun skiftes mellem at sidde op med de små liggende i en lille rundkreds så alle kan komme til og ligge ned på siden helt strakt ud.
De næste dage løber mælken til og jeg giver hende al den mad hun vil have. Hun spiste kun to moderkager, som kom da vi kom hjem og dem åd hun med stort velbehag…..
Vi har kunnet opfylde mange ønsker med dette kuld hos de ventende hvalpekøbere. Så alt er reserveret undtagen 2 hanner.

1 tricolour han og 1 blue merle han ledig, ved interesse ring 41425679 eller send mail til kennelelverlamshuset@elverlam.dk