Fra fredag til og med søndag har der været afholdt Internationalt Sheltie Agility Mesterskab i Tyskland, med deltagelse af flere dygtige danske ekvipager.

Det er et stort mesterskab med 450 tilmeldte.
Fredag var det Hold der var i vælten, lørdag individuelle løb i både agility og spring delt op i klasserne 1 til 3. Og søndag var der individuelle semifinaler og finaler. Alt med mulighed for livestream, så jeg sad klistret til skærmen og kiggede med.

Vi havde to hunde der deltog, Dina og Peerie som begge løb med Julie i kl. 1. Dina er ejet af Julies mor Hedvig, som også var med som supporter i Lübeck.

De løb rigtig stærkt i alle løbene, men Peerie blev vist nok disket i det meste. Lidt for meget fart, men med gode løbefelter efter hvad jeg kunne forstå på Julie.
Dina blev også disket nogle gange, men hun præsterede når det virkelig gjaldt og løb med sejren i individuelt Spring om lørdagen, helt fantastisk flot.

Her et billede af Dina med roset og flag: (med endnu en dansker på 2. pladsen)
Der var lidt usikkerhed om hvorvidt de ville få mulighed for at være med i finaleløbene søndag, men heldigvis fik de lov at starte og endda som de første på banen. Finalen blev løbet af både kl. 1, 2 og 3. Ensbetydende med, at de var oppe imod rigtig mange meget dygtige sheltier, så da de havde løbet et fejlfrit og meget flot løb, blev de sat på en stol som foreløbige vindere. Der gik lang tid før de blev slået men de endte på en 8. plads samlet. (De var bedst i kl1) smiley Der var 3 danske ekvipager med i finalen, meget flot.

Herunder et billede af Julie og Dina mens de venter på om de bliver “slået”. Jeg syntes det er et skønt billede…..:

Hjertelig tillykke, vi er megastolte af jer smiley