Anita og Osseau har fået gang HTM og i Freestyle. Og hvad er det så for en størrelse kunne man fristes til at sige?

Der ligger et link på vores hjemmeside, til DKK’s officielle side vedr. disse discipliner, men kort fortalt så er det noget med dogdancing.

Og i Lørdags var der konkurrencer på Garbogaard med deltagelse af Anita og Osseau. Her er hvad Anita har skrevet efterfølgende:

Osseau har fået ny titel i dag – HTM 1. Vi blev nr. 3 i HTM 1, fik 3 Q-point og har dermed ialt 13 point.
Vi var også oppe i Freestyle 1. Her blev vi nr. 5 og fik dermed 1. Q-point – dygtige hund”

Hjertelig tillykke til jer, det bliver spændende at følge jeres videre færden ud i danseverdenen smiley

Søndag satte Osseau så retningen mod Herning sammen med Amanda. De havde kvalificeret sig til konkurrencen om Årets hund i Rally Championklassen. Her er hvad Amanda har skrevet om oplevelsen:

I dag har jeg og Osseau været i Herning til Årets Hund finalen i Championklassen i Rally. Vi lå på en 13 plads, og min forventning med dagen var da klart at vinde, da jeg ikke er det mindste i tvivl om at vi kan! Da jeg så banen skruede jeg gevaldigt ned for forventningerne, den var ikke for tøsedrenge, men helt bestemt en finalen værdi!!
Osseau klarede det efter omstændighederne fantastisk! Det var et andet underlag vi varmede op på, der var kamera og masser af fin pynt rundt omkring! Han syntes det var meget svært, men da vi først kom i gang, ved omkring skilt nr. 9 gik det super! Vi endte på en samlet 12 plads! Til den officielle prøve som var bagefter, gik Osseau helt suverænt! Men jeg chancede et skilt, som vi så desværre mistede! Så vi endte med 87 point og en 5 plads. Hvis jeg enten havde lavet øvelsen om eller dommeren ikke havde set det, ville vi have fået 94 el 97 og en 2. Plads. Men skidt med det vi vinder bare næste gang!!! Elsker min blå stjerne! Han er helt fantastisk og unik!!!”

Stort tillykke til Amanda og Osseau smiley