Crosby og jeg har været på tur fra fredag til mandag. Vi skulle udstille på Bornholm og besøge vores gode venner Leif og Maria. Og så mødte vi Lotta fra Kennel Shelteam, Crosbys opdrætter og vi nåede også at besøge Ilse og Dan på campingpladsen. Alt i alt en rigtig hyggelig og fin w.e. Åååhhh jo vi fik besøg af Kate og Oskar (Olivias bror) og så nåede jeg også lige at besøge Madicken (Zilla) og hendes familie. De skulle lige have lidt vejledning i pelspleje omkring ørerne og et par træningstips til en lille bølle der gøer når der kommer folk til døren…

Lørdag gik det rigtig fint for Crosby i ringen, han fik denne kritik:

good proportition in body, exc. male head, exc ears, medium bone, very nice sweet head and expression, correct toppling, very good chest and fore chest, exc angulation, very good movement, but very narrow hind. Correct structure of the coat, out of coat today.

1. vinder af mellemklassen, EXC. CK, 3. bedste han og reserve cert.

Søndag gik det knap så godt, det gider vi ikke skrive om. Mærkelig dommer…….dygtig Crosby smiley