Så blev det lørdag og hvalpene er blevet endnu en uge ældre.

De stortrives, spiser, leger og har i det hele taget et herligt hvalpeliv med masser af nyt der sker hver dag. Andy på 11 uger leger med dem, Ulrikke passer dem og de får jævnligt besøg og bliver nusset til den store guldmedalje.

De har allle 4 lynhurtigt indtaget stuen og de er over det hele, lidt overraskende for de fleste hvalpe vi flytter ind i stuen bruger som regel nogle dage på at finde rundt i den store stue. Men måske er det Andys tilstedeværelse der lokker dem med rundt overalt så hurtigt! Vi holder selvfølgelig et vågent øje med dem når Andy er i stuen, for han kan blive lidt vel modig og vil lege lidt mere vildt end de bryder sig om lige p.t.

Vi har besluttet navnene som bliver Coco og Cassie til pigerne og Cody og Caca til drengene.

Vægt 4 uger; Pige nr. 1 915g, dreng nr. 1 1050g, dreng nr. 2 1235g og pige nr. 2 985g.

Friske billeder;