Kære alle, så er vi igen nået til årets allersidste dag og i den anledning gør man jo ofte lidt status over året der er gået. Meget er sket i vores hundeverden, små hvalpe er født og beriger hjemmene med masser af liv og glæde. Og vi har også selv beholdt et par rollinger, nemlig Sandra og Irma. Vi håber de vil udvikle sig positivt og på sigt kan bidrage til opdrættet her i huset. Flere af vores avlshunde er blevet pensionerede, og nogle er rejst hjemmefra til nye tilværelser som familiehunde. Senest rejste Chili til Jylland og det går rigtig godt.
Vi er så småt ved at trappe ned for vores opdræt, hvilket betyder færre kuld årligt end vi har haft tidligere. Vi bliver alle ældre også os.
2 kuld hvalpe regner vi med at få i 2024, vi løfter sløret for de planer når vi har planlagt helt færdigt.

Og så har året også budt på andre for Lotte meget tidskrævende opgaver. Vurderingsstyrelsen bekendtgjorde i Oktober de nye ejendomsvurderinger, hvilket påvirker rigtig mange menesker inklusive os selv. At ens ejendom pludselig vurderes meget højt, med deraf følgende høje skattestigninger, det giver mange søvnløse nætter. Der blev startet en facebookgruppe og et borgerforslag i samarbejde med andre der har kæmpet siden april. Det tager lidt tid og kræfter at engagere sig politisk, men det var og er nødvendigt. Kampen fortsætter og mange mennesker skriver artikler og henvender sig til medier og til politikere. Det er efterhånden blevet påvist så mange gange hvilket håbløst og udueligt system , baseret på fejlagtige oplysninger det vurderingssystem er. Det bør skrottes og det er en ommer…..

Den anden opgave der landede på Lottes bord er mere lokalpolitisk, idet Byrådet har besluttet at lukke det eneste terapibassin der eksisterer i Odsherred. Det er der brugt mange kræfter på at forhindre og lige nu håber vi alle at det lykkes for LOF at købe bassinet og fortsat kunne drive bassinet fremadrettet. Hvis ikke det lykkes lukkes bassinet pr. 1/4-24. En kæmpekatastrofe for lokalområdet, nogen har kaldt det Odsherreds minkskandale. En facebookgruppe fik lynhurtigt over 400 medlemmer og vi har været på byrådsmøde og skrevet artikler og meget meget mere…..Det er en lang historie, med ugenlige møder og en 3 personers gruppe der med støtte fra alle brugere med flere, har sørget for at holde gang i debatten og også i politikerne. Vi har støtte fra 9 i byrådet ud af 25, og af flere hvis økonomien bliver klaret.

Til slut vil vi gerne ønske alle et rigtig godt nytår 2024, pas godt på jer selv, hinanden og alle dyrene.