Der sker så meget i en hvalpekasse på en uge. De små har stort set fordoblet deres vægt og de er runde og dejligt trivelige:
Terry vægt 1 uge 455g, Timmie og Tinka vejer det samme nemligt 490g. Det betyder at der er god gang i Chilis mælk og hun er på ingen måde påvirket af at vi måtte få lavet kejsersnit på hende. Hun har været smertedækket indtil idag, og såret er fint og pænt groet sammen. Vi nupper trådene torsdag eller fredag.
Der er også kommet noget mere skub i hvalpene, de maver sig afsted og søger varmepuden når de har behov for det, eller lægger sig hvor de nu vil. Chili har været ved dem indtil igår, så stod hun af kassen og lagde sig ved siden af og holdt øje. Det mindste lille pip så er hun der. Og det er jo selvfølgelig fordi de ikke længere er afhængige af den varme hun kan give dem og fordi hun ikke hele tiden skal have mælkebaren til rådighed for de små. De tager gode pauser nu og får en god lur og vokser……

Tricolour han Terry er ledig hvis nogen lige står og mangler en dejlig hanhund. Han bliver fin, næsten helt sort og med en god stamtavle. Ring hvis du vil høre nærmere…