Nu noget helt andet end mine sædvanlige opslag med hunde.

Mange, inkl os har modtaget de nye midlertidige ejendomsvurderinger som er lavet af et totalt udueligt IT system hos Vurderingsstyrelsen. Et system som har kostet rigtig mange penge og som nu giver mange husejere urolig nattesøvn.
Herhjemme er vi steget i skat fra kr. 12500 til 30000, en pæn slat for 2 pensionister. Men også heltforkert vurderet, nu er vores lille hektar have (10000m2) pludselig vurderet til 775000 kr. Vi ligger i landzone hvor en hektar normalt handles til omkring 150000, og vi vil aldrig kunne udstykke grunden eller på nogen måde få den “værdi” omsat til penge.

Samtidig har Vurderingsstyrelsen meddelt, at man ikke kan klage over deres vurdering, før den endelige vurdering ligger klar tidligst i 2025.
Så nævnes der noget om skatterabat, men hvor længe får man det og hvad så hvis man gerne vil sælge sit hus…….. nej det her er ganske og aldeles håbløst og jeg forstår ikke at man kan tillade sig at udsætte så mange mennesker for den utryghed.

Oveni er der alle de små landbrug, som kæmper for at blive kategoriseret korrekt……her går det heller ikke for godt.

Jeg har fået nok og derfor har jeg lavet en facebookgruppe, hvis eneste formål er at få ejendomsvurderingssystemet nedlagt. Kom gerne og hjælp os med at få rigtig mange mennesker samlet i gruppen så vi kan blive til en Folkebevægelse og få taget det IT system af bordet.

mvh

Lotte Skriver

https://www.facebook.com/groups/348341070962119/people/?should_open_welcome_member_composer=1