I den forgangne weekend blev der afholdt DM 2023 i flere discipliner hos DKK Vilhelmsborg ved Århus. Elverlamshuset var repræsenteret i lydighed, rally lydighed og i agility. Og sørme om ikke det gik rigtig godt i agility og i spring i lille klasse. Dea og Claus løb så flot og kom i spidsen og blev nye Danmarksmestre i lille klasse.
Claus’s svigermor Hedvig skrev flg på facebook og jeg tillader mig at citere hendes søde ord:
“2023 er Claus’ og Deas år, agilitychampion, springchampion, deltagelse i World Agility Open Championship (WAO)i Holland, hvor de blev nr. 9 i finalen og nr. 11 sammenlagt i Pentalonen.
Desuden udtaget til det danske landshold med deltagelse i Nordiske Mesterskaber i Helsinki, hvor de blev nr. 11 sammenlagt.
Og nu danmarksmester I agility i DKK. Stort tillykke.”

Kurt og jeg er pavestolte af jer, jeg bliver helt forpustet af den fart i 2 skyder på en agilitybane…… Hjertelig tillykke med det hele.

Anita og Girah deltog i Rally begynderklassen og Kaj og Molly i lydighed klasse 3, dog uden podiepladser i denne omgang. Vil dog lige bemærke, at det er enormt flot at blive kvalificeret blandt de 20 bedste og blive inviteret til DM, der ligger et stort arbejde bag enhver kvalifikation og tak fra os fordi I arbejder så seriøst med jeres elverlamser. Karina og Noma var også kvalificeret til DM, men Noma blev syg og de måtte melde afbud.