Elverlamshuset’s Sandra er blevet her hos os, hun er foreløbig en “keeper”, som vi nu lader vokse til og se om hun senere skal indgå i avl. Sandra har fra allerførste færd vakt min opmærksomhed. Hun startede ud med at være sådan en hvalp der selv valgte til og fra. Hvis man ikke vidste bedre kunne man meget let tro hun var meget reserveret, for hun trak sig ofte fra hvalpenes fælles fis og ballade, gik som den første i kuldet på opdagelse i haven og lagde sig til at sove for sig selv. Aha tænkte jeg, for det har jeg set før, og jeg ved det ændrer sig lige så stille med den rette håndtering fra min side. Og ganske rigtigt, langsomt opdagede hun, at det var sjovt at komme og være med og hun er nu 11 uger gammel og fiser rundt med Nynne og leger for fuld gas når lejligheden byder sig. Men hun har også nok i sig selv engang imellem, og jeg finder hende af og til langt væk ude i haven på opdagelse efter hvad hun nu mener er interessant. Hun har hjemført bunker af pinde der dissekeres indendøre, hun har væltet vandet ud af skålen et utal af gange og hun følger mig når der skal plukkes hindbær, så plukker hun bær hvor hun kan nå. Går Kurt ud og arbejder så er hun også med og der skal noget meget larmende til (savning af metalplade) før hun holder afstand.
Og så gør det jo bestemt ikke noget at hun af udseende ligner min meget gamle tævelinie, som ligger bag hendes mormor Chili.
Vi er selvfølgelig også igang med at træne hende til at gå i snor og køre bil, begge dele går ganske fint så længe buret står åbent. Bliver hun spærret inde bliver hun ked af det. Midt August starter vi på hvalpeholdet i DcH lokal afdelingen i Nykøbing-Rørvig.
I får lige et snapshot fra bilen igår, hun er da bare så sød: