Idag tog vi på tur igen, denne gang til Rikke, som er dyrlæge med speciale i kiropraktik. Vi har nu igennem nogle år valgt at få tjekket hvalpene inden de rejser hjemmefra og givet mor en tiltrængt behandling også. Det er hårdt for tæverne at have hvalpe, og de får spændinger i kroppen, som det er godt at få løsnet op for. Sheltier skjuler rigtig godt hvis de har ondt, og jeg tænker vi gør dem en stor tjeneste ved at gøre dette pr rutine, hver gang de har haft hvalpe.
Og hvalpene leger vildt og det sker de løber hårdt ind i hinanden og det sætter sig i de små kroppe, så et grundigt tjek og nænsom løsning af de steder der er spændinger, det er vores valg og en måde at være sikker på, de kommer afsted til deres nye tilværelser på bedste viis.

Indi havde spændinger omkring lænden, men var allerede ved at få hængemaven på plads. Hun er aktiv og stærk, så vi skal bare lave lidt udspændinger i den næste tid og så er hun fit igen.
De små var også rigtig fine, Selma var spændt omkring ribben i den ene side, og jeg mistænker hun har fået et skrub eller er løbet ind i noget, og de andre var der også kun lidt småting med i det nederste af ryggen. Nu er alle fine og vi fik ros for super fine vinkler i bagparterne og gode stærke fronter med benene godt grounded. Der er gods i de 4 hvalpe….

Turen derned gik igen med lidt hyl fra især Sandra, som endelig fandt ro. Turen hjem gik så fint. Ingen har været køresyge og vi kørte endda en lille omvej hjem forbi Christine i Fårevejle. Skulle lige hente lidt ting vi skal bruge i DcH til vores agilitystævne i kommende w.e.
PS hvis nogen vil komme og kigge på en masse forskellige hunde der løber agility, så er vi i Rørmosen DcH, 4500 Nykøbing Sjælland både d. 10. og 11./6 fra kl. 9 til vi er færdige formodentlig henad kl 17. Der er rigtig mange tilmeldt og det plejer at være en hyggelig og god dag. Jeg er i køkkenet og laver toast, kaffe, ostemadder mm…. Der er lovet godt vejr hele weekenden.

Lidt friske billeder herunder, enkeltvis hvor der gives behandling og de andre er fra turen hjem…