I mandags fyldte R5 kuldet 8 uger, og de første rejste hjemmefra allerede mandag. Og idag er yderligere 2 rejst ud på nye eventyr og på mandag rejser Rollo.
Det har været 8 fantastiske uger, med en dejlig flok på 5, som på alle områder bare har været hurtigt ud over stepperne. Hurtige til at ville ud af fødekassen og op at stå og vandre rundt. Hurtige ud af havedøren på opdagelse i haven, længere og længere væk gik de afsted……de har været på hele matriklen tror jeg og ofte lå de på stribe og kommunikerede gennem hegnet med de hunde der var ude i flokken, eller gravede huller i græsplænen.
Vi har været heldige igen at få de bedste nye hjem til dem og vi glæder os vildt til at følge dem. Nu skal vi lige have Daisy ned i gear og hun skal tabe sig og restituere, de har været lidt hårde ved hende fordi hun selv vil have fuld kontrol over hvad de går og laver de små, og jeg tror hun trænger til at sove længe og få lavet lidt gymnastik til opstramning af bugen (hvem trænger ikke til det efter at have haft 5 bøller i maven)..
Der er taget billeder af dem på vej ud af døren: