Der er liv og glade dage her. Femlingerne bor nu i stuen med en indhegning når der skal være ro og Daisy trænger til en pause, og med fuld adgang til hele stuen resten af tiden. De var ret hurtige til at indtage deres nye domæne og igår aftes var de overalt. Vi har haft besøg til 4 af dem, de sidste besøgende kommer i denne uge. Og vi er igen heldige med at få en god blanding af både nye kunder og “gamle”, og selvfølgelig med de allerbedste nye hjem til hvalpene.
De har fået klippet negle flere gange og de er begyndt at spise det vi serverer for dem, i første omgang opblødt hvalpefoder fra Olivers. Nærmeste fremtid står på endnu mere mad fra os, masser af håndtering af de små og så skal de snart ud på terrassen og i haven. De har været meget hurtige til at blive sikre på benene, vi lægger tæpper til en start så de ikke glider på trægulvene, men fordi de allerede er sikre, kan vi tage skridtet videre ud af døren og det glæder vi os til.
Vi har taget friske billeder af dem idag, nogle var mere søvnige end andre, men hellere det end at de suser rundt på bordet.

Der er ingen ledige hvalpe i dette dejlige kuld.