Igår aftes fødte Indi 4 zoble hvalpe, 2 piger og 2 drenge.
Alt er godt, mor og børn har det godt og alle spiser som de skal….

Men vejen hertil var fyldt med bump og bekymring. Hun gav sig virkelig god tid til det hele. Opblokning meget længere end vi er vant til, uro, ud og tisse og i haven en million gange fra mandag til torsdag. Hun gik fra maden tirsdag og jeg holdt hende så kørende med energipasta, æggesnaps, lidt håndfodring af små stykker kylling o.s.v. Hun havde det fint og sov godt indimellem turene i haven, men tankerne kørte om der nu var en hvalp der sad forkert eller hvorfor pokker hun ikke fik ordentlig gang i de veer. Hun fik kalk både i munden og som indsprøjtning, intet satte gang i veerne. Torsdag morgen havde hun vendt rundt i fødekassen, alle tæpper klemt op i hjørnet, uro op at stå med buet ryg og småveer….sååå nu sker der noget tænkte jeg, men da hun var færdig med den lille opvisning, lagde hun sig igen og hvilede. Da klokken var 1230 holdt vi familieråd Kurt og mig, og jeg ringede til min dyrlæge og adviserede ham om muligt kejsersnit. Vi aftalte at ringes ved lidt i 15, Klokken 1445 fik hun endelig kraftige veer, hun tog nogle af dem stående og så fik jeg tjekket hende og jeg kunne tydeligt mærke en hvalp på vej og så gik vandet og jeg var sikker på at nu kom de endelig. Vi fik afmeldt kejsersnittet og kl 1515 fødte hun den første, 1 zobel han. 10 minutter efter kom der en pige, kl 1550 endnu en pige og så troede vi det var slut. Hun lagde sig, drak vand og var helt afslappet optaget af de små. Kl 1705 trykkede hun så endnu en dreng ud og så var det slut.

Den første hvalp blev født baglæns, det kan være årsagen til den lange periode før veerne gik ordentligt igang. Det har ingen betydning for hvalpen, når bare den ligger trygt og godt og det har den gjort, for ingen tegn på den har været stresset undervejs, så ville fostervandet være grønt og det var det ikke.

Hun er en lille mester, og jeg er så glad for at vi trods alt forblev tålmodige og ventede.

Vi har en ledig han til salg, ring venligst 41425679