I søndags afholdt Christine og jeg en kaninslæbsprøve i Sheltieklubregi. En officiel prøve med ialt 5 spor, 3 på 1000m og 2 på 400m.
Vi havde spurgt Kristian Graversen om han ville komme og dømme på dagen, og det ville han heldigvis gerne.
Og så fik vi også hjælp af Christines bror Bo, som tog sig af de 2 400m spor.
MEN fordi jeg havde en tæve Daisy derhjemme, der stille og roligt lagde an til at føde et kuld hvalpe, så vidste vi ikke om jeg kunne gennemføre hele dagens program. Kurt kunne ringe og bede mig komme hjem, for det er jo altid mig der tager imod hvalpene…. Derfor var jeg kun ansvarlig for det 1000m som var i sværhedsgrad 2, og som vi kunne gå som det første. Så tog Bo sig af de 2 på 400m og til slut var Christine på til de 2 spor på 1000m.
Alle mødte ind til tiden og vi startede med en kop kaffe og et rundstykke. Velkomst og lodtrækning om et par spor, og så var det ellers igang.
Første ekvipage var Marianne med labradoren Simba 1000m S2. Det gik over stok og sten og de gennemførte på 20 minutter og til en flot 1. præmie. God start….
Herefter var det Birgit og sheltien Mollys tur ,og de klarede 400m til 1. præmie, så flot. Så var det Marianne igen med labradoren Luske på 400m og det blev til en 3. præmie.
Tina og sheltien Bailey klarede herefter 1000m i fin stil, og roligt tempo. De fik en 1. præmie i hus. Og til allersidst Marianne med labradoren Jarnvig på 1000m, det var ikke lige deres dag, og de bestod ikke.
Vi afsluttede dagen med overrækkelse af diplomer og rosetter, en god flødebolle og et fællesbillede.
Tusind tak til Henriette, som havde bagt kage til os, til Kirsten og Marianne for portvin og til Birgit for Rødvin. Det er vi glade for Christine og jeg.
Tak til Kristian fordi du tager turen til Odsherred, og for dine fine kommentarer til alle ekvipagerne.
Og fordi det var årets første prøve, så blev der også uddelt rosetter og diplomer til årets sheltier i Kaninslæb i DSSK 2022. Meget flotte rosetter til nummer 1, 2 og 3. Alle sheltier der er aktive hos Christine og mig kommer herfra kennelen, og også de 3 der har placeret sig som årets sheltier i denne disciplin. Vi laver et gruppebillede når der er samling på de 3 igen (Filur, Ponyo og Didi).

Og så spiste vi en god frokost.

KÆMPE stort tillykke til alle.

PS vi afholder ikke så mange prøver, for det er et stort arbejde med at planlægge sporene og gå dem og til sidst lægge dem på dagen, der kommer mange skridt ind på kontoen og mange timer. Lige nu fungerer det for os med 2 prøver om året.

OG Daisy holdt på hvalpene til dagen efter prøven…..