Idag kom så dagen hvor hvalpene blev 8 uger og 3 flyttede hjemmefra. Jeg har altid et ekstra sug i maven når vi når dertil. Det er vemodigt men også fantastisk på en gang. Vi er endnu engang nået i mål med et herligt kuld sheltiehvalpe, og vi har været heldige, at vi kan sende dem ud i verden til de allerbedste familier.
Vi startede kl 11 med at Dodo rejste, kl 13 Ally som fremover skal hedde Ida og til slut Bee som også får nyt navn og skal hedde Molly. De blev alle afhentet i god ro og orden og vi fik de sædvanlige gode og grundige snakke og nu er her stille. Cutie bliver her indtil d. 7/12, hun skal lige “bages” helt færdig.
I får lige lidt farvel billeder herunder med de allerbedste ønsker om en god fremtid med de små til de nye medlemmer af Elverlamsfamilien. Rigtig god vind til jer alle……I ved hvor vi er!