Idag susede vi mod Køge til besøg hos Jens Knudsen, Øjendyrlæge på Køge Bugt Dyreklinik. Der er en god times kørsel og vi kører altid i god tid, så hvalpene kan vænne sig til det hele i god ro og orden. Vi har erfaret, at den bedste måde er at Kurt kører og jeg sidder på bagsædet med åbent bur, så de små kan gå ud af buret og ind til mig hvis de vil. Det giver en dejlig ro i den lille flok. Og idag havde vi farmand med også, for en frisk øjenlysning. Han syntes de var nogle mærkelige nogen, men accepterede de var der omkring ham, bare de ikke lagde sig helt ind til ham.
Så en dejlig tur og hvalpe der snorksov da vi nåede frem.
De blev sundhedsundersøgt, vaccineret, chippet og øjenlyst. Alle 4 er sunde og raske og med frie øjenattester, dog har Dodo en lille rest fra fosterstadiet af et blodkar i venstre øje (uden betydning). Og så gik turen hjem igen på samme rolige facon. Ingen køresyge, ingen der brokkede sig, fantastisk.

Vi tog lidt billeder på turen, her er et udvalg: