International Sheltie Agility Championship, Verdensmesterskabet for shelties fandt sted i Vilhelmsborg d. 4-6/11, for første gang i Danmark. En af vores hvalpekøbere, Julie Tambjerg fik overdraget stafetten i Holland i 2020, men pga corona kunne det ikke afholdes i 21, men blev altså først nu.
En veninde og jeg tog derover fredag, for at se på de flotte præstationer. Vi tog over med den første morgenfærge og hjem med den sidste, så en lang dag, med en masse dejlige mennesker og gode snakke og jeg fik heppet på de af vores der løb holdløbene….
Herfra kennelen deltog intet mindre end 7 hunde, de 6 var med på første dag hvor der var holdløb, den sidste løb individuelt lørdag:
Silence of the Elverlams bestod af 4 små:
Katja og Duncan klasse 3
Claus og Peerie klasse 3
Claus og Dea klasse 3
Lise og Ella klasse 1.

Claus og Dina i Seniorklassen små.

Christine og Ponyo klasse 1 mellem, hold ISAC team 2 med 3 andre.

Christian og Noah klasse 3 mellem var på holdet Oldies but Goodies med 3 andre.

Det er lidt svært at holde styr på alle resultaterne, men jeg gør et forsøg:

Hold resultater:
Agility mellem; 3. vinder blev holdet Oldies but Goodies med Christian og Noah. Som også fik en placering i Spring der gjorde, at de kvalificerede sig til stafetfinalen der afsluttede dagen.
Individuelt:
Spring små kl. 1, Lise og Ella blev nr. 5.
Spring mellem kl.1, Christine og Ponyo nr. 8
Agility små kl. 3, Claus og Dea nr. 13
Spring senior, Claus og Dina nr. 2

og der er mange flere resultater….

Jeg har set meget flotte løb af elverlamserne, et par nybegyndere der virkelig voksede med opgaven og andre mere øvede der kæmpede rumpen ud af bukserne. Banerne var svære og der var mange DISK, men hold da op hvor var det sjovt at kigge på. OG det er ikke altid resultaterne på præmieskamlen der er det vigtigste, jeg ved I gerne vil vinde allesammen, men det kan man jo ikke. Håber I har hygget jer lige så meget som jeg har og nydt de gode momenter, for I er dælme gode allesammen.

Tusind tak Julie for at du fik ISAC til Danmark, et stort arrangement og en kæmpeopgave for dig og dine hjælpere.

Jeg fik nogle videoer med hjem, prøver at dele dem her, fra top Claus og Dea, Lise og Ella, Katja og Duncan, Claus og Peerie, Christian og Noah og Christine og Ponyo.