Så kom vi godt i mål med vores sidste Elverlamsdag. Vi har afholdt dette arrangement i mange år efterhånden og det er et stort arbejde, som koster mange kræfter og vi har derfor besluttet at dette var sidste gang.
Så det var jo ekstra dejligt at godt og vel 50 tobenede og 47 firebende havde takket ja til at komme i går, og vi må sige vi fik lukket ballet med et brag af en dag. Super hyggeligt, dejlige mennesker og skønne hunde, flest sheltier men to af anden race var også med fordi de er med i familien, enten som storebror eller som dejlig træningsmakker.

Traditionen tro, så bugnede kagebordet af lækkerier og da vi havde kæmpet os igennem mange kager, så var det tid til vores trick konkurrence. Heldigvis med stor tilslutning og med god hjælp af Christine fik jeg nogle noter at arbejde med, så vi kunne sætte en vinder klasse:
Nr. 1 var Fano på 2 år og Cecilie på 11 år, de vandt børneklassen med en flot fremvisning af sit-dæk-situp og gipote.

Voksenklassen nr 1. Bente med Buddy på 4,5 år og storebror Enzo (Tervueren) på 8 år. De viste 2 hunde over/under hinanden, bakke væk fra hinanden. Og Buddy alene bakkede op på terrassen mm meget flot.
Nr 2. blev Tina med Bailey på 2,5 år. Bailey fandt forskellige ting, apporterede og søgte. Nej/ja øvelse, kom med snoren tak….
Delt anden plads Anita og Girah på knap 2 år. Imponerende flot kontakt og fin reaktion på verbale kommandoer. Få håndtegn. Håndtarget flot og en rigtig fin bamsesit til slut.
Nr. 3 blev Mathilde og Stella på 2,5 år. High five, slalom mellem ben, bakker fint og meget flot kontakt.
Og så kom resten i vilkårlig rækkefølge; Anne og Mulle (Collie) på 11 år. De viste lidt forskellige rallymomenter; tvist, rundt om, flot bakke, sidelæns….
Kirsten og Andy på 10 år, rundt om, baglæns, og en flot bakkeøvelse på begge sider.
Henning og Simba på 4 mdr, nysgerrig, god kontakt, fin sit på verbal kommando, flot hvalpedæk.
Flemming og Vicky på 7 år viste også lidt øvelser; fod-pote, gi pote, bakke og dæk.
Conni og Bailey på 1 år og 7 mdr viste sit, high five og dæk.

Udenfor konkurrencen fik “nogen” overtalt Kaj til at vise noget meget flot lydighedsarbejde med Molly, altså de er gode de to. De skal snart til DM i LP klasse 3, vi ønsker dem rigtig god vind.

Og så var det tid til at lege lidt med nosework. Karin, Anita og Inge hjalp med det. Der blev sat en masse ting op til godbidssøg, og der var på et tidspunkt trængsel fordi rigtig mange gerne ville prøve, så de damer havde lidt travlt. Imens havde jeg et lille projekt med søg på træer, en lille bane med 3 søg som skulle findes på tid. Her vandt Kaj og Molly, hun fandt alle 3 søg. Nr. 2 blev Amanda og Oonigue som også fandt alle 3 søg. Nr 3 Lea og Bo også med perfekt næsearbejde. Til slut Anita og Girah som ikke lige var tændt på den lille leg…

Og så var det tid til nosework på ren lavendelduft i laden. Der blev sat 3 søg op, og Kirsten og Andy blev nr 1, han fandt alle 3. Flemming og Vicky fandt 2 søg, Inge og Dion fandt 1 søg og Anne og Mulle fandt ingen.
Anita og Girah arbejdede med parring af duft og godbid, og Girah fandt alle 3 søg.

Klokken nærmede sig køkkentid og jeg susede i køkkenet og fik med god hjælp anrettet det hele og vi kunne alle sætte os til bords til den lækreste buffet kl 1730. Der var alle mulige lækre salater og buffeten bugnede. Jeg havde lavet pulled pork som sædvanlig…..

Indimellem fik vi lidt regnvejr og på et tidspunkt så det ret gråt og vådt ud, men det var ingen hindring for den gode stemning, og snakken gik på kryds og tværs. Mange har været her før, men der var også nye deltagere og jeg er sikker på, at der nok skal være potentielle noseworkelverlamser på vej. En herlig sport, som alle kan deltage i.

Til slut vil vi gerne sige tusind tak for alle de dejlige gaver vi har fået; blomster, vin, chokolade, øl og meget mere. Også en kurv til Nynne, som hun straks tog i brug…..mange mange tak til jer alle og tak fordi I ville lege med en sidste gang.
Vi er her stadig og der er kaffe på kanden, vi genopstår helt sikkert med arrangementer bare med et andet koncept.
Kram fra os.