Idag rundede de 4 drenge 7 ugers alder. Den forgangne uge har været travl med mange nye oplevelser til firlingerne, bl.a. har de været på opdagelse i haven og det var et hit.
De spiser godt og er meget glade for at være ude, døren står åben så de kan vælge om de vil være inde eller ude. Og renligheden arbejder vi på, de søger længere og længere væk når de skal besørge, og det er gode tegn på vi er på rette vej.

Og så er vi endelig klar med en fordeling af drengene:
Han nr. 1 = Ollie, nr.2 = Oonique, nr.3 = Oliver og nr. 4 = Oneway.

Onsdag kører vi til kiropraktor, torsdag til dyrlæge Jens i Køge og Mandag i næste uge rejser Oonique og Oliver, tirsdag Ollie og fredag rejser Oneway. Det går stærkt og der er virkelig mange ting vi når på de første 8 uger.

Lidt billeder fra idag. det nederste billede er søde Almamor, der lige giver en tår mælk midt i udfordringerne i haven…..