Idag er femlingerne 7 uger gamle. Der er fart over feltet og de er bare så søde.
De kan alt det de skal kunne på dette tidspunkt, og vi er meget tilfredse med deres udvikling. De er meget homogene både i størrelse og i energiniveau. Der er små bitte forskelle og jeg har virkelig kigget godt efter i forhold til fordelingen af de små og om de matcher familierne. Men brikkerne er nu faldet på plads og vi glæder os til snart at sende endnu et kuld herlige sheltiehvalpe ud i livet.

Idag var de på køretur i bil for første gang. Vi skulle ned til vores Kiropraktor Rikke Wriedt i nærheden af Store Merløse. En tur på ca 45 minutters varighed, og det gik ganske godt. Ingen køresyge og ingen hyleri. Rikke fandt lidt at rette på alle 5 hvalpe, men ikke noget overraskende fordi de er 5 og de leger for fuld udblæsning. Chili fik også en kærlig behandling, det er voldsomt for kroppen med 5 barylere der først skal bæres, så fødes og herefter fodres og passes. Tror hun nød det ……

vi fik taget lidt billeder fra turen.
Imorgen går turen til Køge Bugt Dyreklinik…..