Idag er Ziggi rejst med sin nye ejer til Jylland. Hun er simpelt hen en mirakelhund, som på knap 7 uger her hos mig har rettet sig og er blevet en helt normal velfungerende sheltie. En god og kærlig pige, som vi nu med ro i sjælen sender videre ud i livet, til en dejlig tilværelse hos hendes nye familie. Vi er emget sikre på at hun vil falde til hos dem, der var god kemi med det samme de trådte ind ad døren her både med Ziggi og med mig…..

Jeg vil aldrig glemme Ziggi og de omstændigheder der bragte hende hjem til os, skøn skøn tøs, med så megen vilje til at ville overleve og få det godt igen. Hold op hvor har vi trukket meget ræv, hendes legedyr som selvfølgelig er rejst med hende (efter en mindre reparation), og hvor har hun overrasket positivt. Rigtig god vind søde pige, hav et dejligt liv i det jyske.