Idag d. 20/4 fødte Chili 5 hvalpe. Fine og flotte, store og med masser af livskraft.
Mor og børn har det godt.
Der blev født 2 tricolour hanner, 1 zobel/hvid han og 2 tricolur piger. Så man må sige farmand Svante har stået for farvefordelingen denne gang.

Chili var en perle som sædvanlig, så dygtig til at føde og passe de små. Der gik ikke mange minutter fra de var født til de lå pænt fast ved patterne. Og der er ro hos den lille familie. MEN at få 5 store hvalpe er altså en flot præstation søde Chili, der snød du din “mor”, som regnede med 4. Den sidste var også længe om at komme frem til fødsel, så den har nok været gemt langt inde…..Fødselsvægte fra 200-275g.

Hun varmede op i nogle dage, og igår aftes begyndte det at ligne alvor med opblokning og jeg gik i seng med et halvt øje åbent.. Kl. 0400 fik jeg en pote i hovedet og så stod hun ved sengen og brummede, at nu kunne jeg godt stå op. Og op med mig og så gik hun i kassen og arbejdede lidt mere intenst på sagen, var ude et par gange og klokken 0625 fødte hun den første og så kom de stille og roligt. Super dygtig er hun. Jeg er ved at danne mig et overblik over ventelisten, det sker hen over de næste dage.

HVALPENE ER RESERVERET