Ziggi som jeg hentede hos Dyreværnet for små 2 uger siden er virkelig kommet sig rigtig flot. Hun vejer det hun bør og det betyder hun har taget mere end 1,5 kg på og vejer ca 9 kg. Så nu får hun kun 2 måltider dagligt og ialt ca 150g Alpha Spirit fish. 

Hun er fuldt sammenført med vores andre hunde og det fungerer rigtig godt. Vi havde besøg af en flok børnebørn i torsdags, og dem var hun vild med og legede især med Marius. Hun hentede sit legedyr, ræven og lagde den foran Marius’s fødder og så skulle der kastes og hentes og trækkes til den store guldmedalje.
Jeg ved jo ikke hvad hun har været vant til, men nu er hun afprøvet i forskellige sammenhænge, og hun er en yderst velsocialiseret pige, der går pænt i snor, snuser til alt på vejen, hilser på folk og andre hunde fornuftigt og direkte uden at trække sig. Hun er glad for børn, hun løber ikke efter cykler i fart og hun er bare megasød. Hun var stille de første dage, men nu gøer hun hvis der er noget hun vil. Hun er i flok med Didi, Gracie, Cutie, Ronja og Chili om dagen/aftenen, og til natten sover hun på kontoret sammen med en af os.
Efter påske får jeg taget en blodprøve for at tjekke hendes levertal og en titertest for at sikre mig hun har en vaccine der er iorden. Og så skal jeg lige en tur forbi en kiropraktor for at tjekke hun er iorden i kroppen. Og er alt OK, så er hun snart klar til at komme i et nyt hjem. Hvor meget jeg gerne vil beholde hende her, så kan jeg ikke give hende al den opmærksomhed hun vil have det bedst med og jeg har nogen der gerne vil tage sig kærligt af hende. Men indtil hun er klar går vi lange ture op og ned ad bakker, så musklerne genopbygges.

DKK og Dansk hunde Register har godkendt at jeg nu ejer hende og jeg skal have bestilt en duplikatstambog.
Har løbende taget billeder af hende og hun er bare en fin pige på alle måder, der har været højt elsket og godt passet bortset fra den seneste tid.