Vi holder skruen i vandet og prøver at få Ziggi til at få det godt igen. Hun er godt på vej og der er bedring hver dag. Hun spiser nogenlunde, dog ikke det foder jeg hentede til hende hos dyrlægen, det gider hun ikke. Så hun får noget andet og det er pt alpha spirit wild fish og lidt ost og lidt roastbeef. Vi har prøvet at sætte hende sammen med andre af vores hunde, men hun er så ivrig for at lege at hun kaster pivedyr i hovedet på dem, og det går ikke. MEN vi skal nok få hende ført sammen med et par stykker når der er mere ro på hende. Hun vil forfærdelig gerne lege trækkelege med mig, og hun kan nu hoppe på bagbenene og det ser ud som hun langsomt bygger sin styrke op igen. Musklerne er helt flade og de skal bygges op langsomt og leg er en god måde at gøre det på. Hun kan nu gå ca 2 km på vores ture rundt. Til en start var det bare 500m, så var hun træt.
Det går den rigtige vej, men jeg tror det vil tage noget tid at få hende restitueret. Vi øver også at jeg kan gå fra hende, hun er bange for at blive forladt og gøer. Små fremskridt og en yderst kærlig og sød pige.

Chili gror til, og nu er der en uges tid til de små kommer, der er gjort klar til hende i soveværelset og hun sover derinde nu hver nat og har indtaget fødekassen.

Alma er også begyndt at bule ud på midten, gode tegn.

Og indimellem alt andet, så nuppede jeg en tur i skoven igår mens Kurt sad hos Ziggi. Det blev til 2 fine spor med Didi og Cutie, det længste til dato for den lille og hun prustede noget på sidste del af sporet. De klarede det flot begge to, Cutie var lidt til siden på et tidspunkt, men fandt selv tilbage og gik resten spot on. Den lille er lidt spøjs nogen gange, hun ved hvor sporet er, men skal lige tjekke lidt ud til siderne. Vi havde en god vind der flyttede lidt rundt på færten. Vi skal til prøve sidst i April, det bliver spændende om de begge kan klare det, jeg har ikke trænet dem godt nok fordi der kommer uforudsete ting ind der ødelægger min plan, men derfor er jeg også ekstra glad for det lykkedes igår.

I får lidt billeder herunder….god påske til alle.