I sidste uge blev jeg ringet op af Dyreværnet. De havde af politiet fået indleveret en tricolour tæve, som de havde sporet via chippen til mig som opdrætter. Ejer var død og tæven havde været alene med sin døde ejer i 14 dage i boligen, og så må jeg sige tårerne trillede her. Hvordan kan det lade sig gøre i vores lille Danmark, at ingen opdager det før der er gået 2 uger. Jeg blev spurgt om jeg var interesseret i at få hende tilbage, og selvfølgelig vil jeg gerne have hende hjem.

Hun var medtaget og fik drop og senere viste det sig hun også havde en urinvejsinfektion, som skulle behandles. Jeg var jo klar til at køre med det samme, men hendes tilstand var dårlig. Dialogen med Dyreværnet har været rigtig god og jeg fik melding om, at dyrlægen tog hende med hjem i weekenden, for at sikre optimal behandling af hendes problemer. Hun er også medtaget på organerne, især lever og nyrer fordi hun har manglet mad og drikke…..
MEN idag har jeg så hentet hende hjem og hun er bare den sødeste pige med masser af kærlighed at øse af, har fået mange møsser allerede.
Nu forestår der et arbejde med at få hende helt til hægterne igen, hun er svag i muskler og trænger bare til at få fred og ro til at komme sig. Så vi bor på kontoret til en start, og så må vi se hvad tiden bringer. Jeg har adopteret hende fra Dyreværnet for kr 3000, og overtager så forpligtelserne mht dyrlægekontrol mm. Vaccinationsstatus kendes ikke, jeg ved ikke om hun er steriliseret, alle papirer er væk. Er igang med at få ejerskabet ført over til mig hos DKK og så må jeg få fat i en ny stambog til hende.

Planen er små gåture og mange måltider dagligt, hun har hilst på lidt af flokken herhjemme, er sød, nysgerrig og egentlig ret rolig alt taget i betragtning. Og så hedder hun Ziggi og er efter Ursula og Svante født november 2015.

Tusind tak til Dyreværnet for at udvise den store omsorg for Ziggi og fordi I ringede til mig, det glemmer jeg aldrig. Det er en opdrætters værste mareridt der er sket her, og I er grunden til at Ziggi nu har en reel chance for at komme til hægterne igen.