I lørdags kørte Blåmand og jeg til Fjenneslev hallen, vi havde meldt os til Sheltieklubbens udstilling og dommer var Birgitte Schjøth.
Jeg havde mine udfordringer med ham, for han har opdaget hvad det vil sige at være en dejlig maskulin hanhund med smag for “damer”. Fredag parrede han Ronja og han har bare været oppe på tæerne. Jeg troede han var nede på jorden igen, men alt på hans vej både ind og ud af hallen skulle snuses af. Også hannerne…. Så da vi gik i ringen så var det med halen godt oppe og her kommer jeg attituden… Men på trods af dette, så vandt han åben klasse foran 3 andre og fik CK. Desværre blev han ikke placeret i vinderklassen!

Hans kritik ser således ud: “Knap 4 år, maskulin han af prima størrelse, dejlige proportioner i både hoved og krop, korrekt bid, velformede øjne, god hoved længde, fine linjer, velansat og bårne ører, prima hals og front, velvinklet og velgående, herlig pels og farver.”

Der var også udstillingsdebut for to afkom efter Crosby, den ene hjemmelavet, den anden lavet hos Manuela i Sønderborg. Begge hvalpe fik SL og fine kritikker, Athena vandt Babyklassen og Izzy blev 3. vinder. Jeg er så stolt af dem begge.

Og så fik vi hyggeligt besøg af Amanda, som bor ca 2 km fra hvor vi var. Og Tina kom også med Jay og hvalpen Lystig. Det er så dejligt når både de unge og de gamle husker hvor de kommer fra, der var gensynsglæde og viftende haler.

Her et billede af Blåmand på soigneringsbordet, han ligner en hel million, og er bare fræk og dejlig: