i går rejste den sidste hvalpe hjemmefra i denne omgang, det var Mika der skulle helt til Esbjerg.
Vi nåede en tur forbi Rikke Wriedt (kiropraktor) med hele kuldet inden de var rejseklar, og igen var alle tip top iorden. Daisy fik også et tjek af Rikke, og hun trængte til behandling efter kejsersnit og 5 banditter, så var hun lidt øm og stram i ryggen. Men her 6 dage efter suser hun rundt og idag ville hun ud i flokken til de andre. Så nu skal hun bare lave lidt øvelser og få strammet op i bugen, og så er hun snart helt fit igen.

De første 2 hvalpe rejste i onsdags, 2 mere torsdag og så “rosinen i pølseenden” igår. Det betyder vi også allerede har fået dejlige meldinger om hvor fint det går. 3 er flyttet til hjem med andre sheltier og 2 er alene, den ene dog med fint selskab af 4 katte…..

Vi er så glade for vi igen har sendt hvalpe afsted til verden bedste hvalpekøbere, alle nogen vi kender godt i forvejen. Vi ønsker god vind og glæder os til at høre mere fra jer allesammen, nu er her meget stille………….