Når vi nærmer os hvalpenes 8 ugers alder, plejer vi at besøge Rikke Wriedt K9 Performance for et tjek af både mor og hvalpe. Og Indi havde en smule spændinger nede over bækkenet der lige skulle rettes, og så skal vi have trænet hendes mavemuskler op igen. Sådan et kuld ballademagere sætter lidt spor i kroppen, men ikke noget alvorligt.

Alle 5 hvalpe var meget medgørlige, der var lidt småtterier der blev rettet og de er nu så fit som de kan blive, inden de rejser her i slutningen af ugen.

Vi ved der ventes med spænding i de små hjem, og vi kan kun sige at de er flyvefærdige, frække, smukke, søde, kærlige ballademagere. Linguini fik bidt mig i fingeren så blodet flød, fordi han fandt et stykke tørret kød i hvalpekassen, som han mente var hans og det forsvarede han med næb og kløer (læs syleskarpe hvalpetænder). 

De er superseje til at køre bil allesammen, Lystig gøede lidt til en start, men det holder op efter nogle km. Og da jeg kiggede mig over skulderen, lå de i bunke og sov, både på vejen derned og hjem….hvad kan man ønske sig mere.
Vi sender også de her 5 afsted med rigtig god mavefornemmelse og med en stor tilfredshed, de er dælme lækre hvis vi selv skal sige det. Og så har vi igen fundet de allerbedste hjem til dem.