Idag fejrede vi 7 ugers dagen med en tur til Øjendyrlæge Jens i Køge.
En lang tur på 1 time og 15 minutter, hvor jeg sidder på bagsædet med åben dør ind til buret og de kan bevæge sig ud på bagsædet hvis de vil. Så ligger de i arm eller på skødet, og det fungerer så fint at ingen blev køresyge. Linguini var lidt urolig ved det hele, men en kort stund hvor han lå op ad min hals og vi trak vejret sammen stille og roligt, så klarede han resten af turen i fin stil.

De blev sundhedsundersøgt, chippet, vaccineret med kernevaccinerne og øjenundersøgt.
Alle 5 er tip top borden, Lystig har dog PHTVL grad 1 i højre øje, uden betydning for hans ve og vel. En lille hurtig forklaring, så er det rest af blodåre der forsyner linsen i fosterstadiet. Normalt skal de blodårer tilbagedannes, men ved PHTVL er der nogle små strenge inde bag linsen i øjet som ikke er gået væk.

Nu er der kun en uge til de første flyver fra reden, synes tiden går meget meget stærkt.
Vi hr nået meget med de små, de har lært at suse ud når vi åbner døren og komme ind igen når vi kalder. Det gør det noget lettere i forhold til renlighedstræningen fremadrettet. Og så er de virkelig nysgerrige nård er sker nye ting elelr de får nyt legetøj, det varer ikke mange sekunder før de er igang med at undersøge og slæbe afsted med det.

Mht at få mælk hos mor, så synes Indi ikke længere det er sjovt, hun afviser dem, men vil gerne lege med dem. Så alt er som det skal være.