5 uger er de idag, og der er blevet liv i stuen. De har været udenfor for første gang igår, og det gik rigtig fint. Alle 5 var nysgerrige på livet udenfor, og alle gik selv ud uden at blive lokket. Mor Indi passede godt på flokken og de var bare udenfor ganske kort tid. Men det vigtige er, at de selv vælger at tage den op over dørtrinet og ud. Der lå selvfølgelig et fint tæppe, så de ikke blev for kolde.

Der bliver støvsuget på tallerkenerne, når der fodres. De får stadig mælk ved Indi…..

Idag har jeg taget nogle billeder af dem i leg og søvn her til formiddag i stuen sammen med Cutie og Gracie, som iøvrigt er de fineste legetanter man kan ønske sig når man er en lille hvalp. Cutie tog iøvrigt en lille lur sammen med en af hvalpene i hendes kurv, det siger vist noget om Cuties kærlighed og omsorg for de små. MEN hun siger fra når der er mad i farvande eller hvis de tager et stykke legetøj som hun mener er hendes, så brummer hun lige så stille!

Og så er det slut med at sove i hvalpegård om natten, de hyler og skaber sig så man ikke får lukket et øje, så væk med den igår, og der var ro i nat. Det betyder også de vælger at sove andre steder end på tæppet, fx i de 3 kurve der står til de andre, men så kan man dele.