Onsdag d. 24/11 kom Daisy og Crosbys hvalpe til verden.
Daisy arbejdede hårdt på at få dem født, men desværre måtte vi en tur til dyrlægen og få lavet et kejsersnit. Den første hvalp lå med rumpen først kilet godt fast i bækkenet, så der var en grund til, at der ikke var rigtig fremgang i fødslen. Heldigvis nåede vi det i tide, livmoren viste tegn på at den var på grænsen til at revne, men med dyrlægens gode hjælp fik vi alle 5 hvalpe og mor Daisy med hjem i god behold. Daisy var lidt forvirret over at der pludselig lå 5 skrigeballoner ved hendes side, men hun lod dem die og midt i nat tror jeg hun opdagede sådan rigtigt, at det var hendes rollinger. Hun har spist godt og hvalpene er rolige, så de må også være mætte og nu ser vi frem til liv og glade dage igen her i kennelen.
Der er en ledig hanhvalp pr. 25/11.