idag oprandt dagen hvor Walther rejste hjemmefra. Han er nu flyttet til en dejlig familie i Risskov, som tidligere har haft en Elverlamser.

De glædede sig og der var våde øjne både hos dem og hos os. Men nu er han landet derovre, sejlturen gik fint og vi er sikre på de vil gøre alt hvad de kan for at tage godt imod ham og give ham et herligt hundeliv med masser af gode oplevelser.

Det har været ekstra svært at sige farvel til Walther, kvik, sød, fræk og fuld af charme og ene hvalp i kurven, så har han fået fuld opmærksomhed både fra os, fra hans mor og fra de andre i stuen. Han har suset rundt de sidste 2 uger imellem 6 voksne tæver, der alle har taget ham med i haven og på opdagelse rundt omkring. Han lærte hurtigt at følge med og han fik også lært at være lidt alene. 2 gode “egenskaber” som er gode at have med i bagagen.

Nu er der ro og Smilla er suset ud i flokken igen, hun valgte det selv efter morgenmaden, tror hun vidste det var sidste dag med sønnike. Eller også trængte hun bare til lidt ro og selskab fra den øvrige familie.

Igår blev han vasket og derefter susede han ind og drillede sin mor, og 5 minutter efter snorkede han. Det er det som sker på video og billede herunder…. dejlig dreng, god vind i Risskov, vi glæder os til billeder.

https://blog.elverlam.dk/wp-content/uploads/2021/10/IMG_7895-1.mov