Idag er det en uge siden store k kom til verden. Han stortrives og bruger al tid på at sove og spise, fuldstændig som han skal når han ikke er ældre. Vi skubber blidt til ham når han patter sin mor, så tror han der er andre også, lidt “modstand” skal han have.
Det er ro der kendetegner det hele mest, han er mæt og tilfreds.
Vi har haft lidt ekstra arbejde med at styre mor Smilla ned i mad, for hun satte mælk til et helt forboldhold, men allerede lørdag kunne vi se en positiv forandring på hendes yver, og nu har produktionen fundet et fornuftigt leje til en hvalp. Ikke fordi Smilla syntes det er iorden, hun kunne helt sikkert godt tænke sig at få meget mere mad, men her bestemmer jeg, for hun ved ikke hvad der er bedst for hende selv.
Vi har ikke fået givet ham navn endnu, men det kommer nok inden så længe.
Han er groet fra 305 til 640g på den første uge, og neglene er klippet for første gang.

Se video af mor og barn;

https://blog.elverlam.dk/wp-content/uploads/2021/09/IMG_7610.mov