I søndags lykkedes det endelig at kunne afholde vores traditionsrige Elverlamsdag. Den ene dag om året, hvor vi inviterer til træf for alle elverlamserne. Og på trods af corona og meget andet, så fik vi da samlet godt 50 mennesker og cirka 40 sheltier plus en enkelt collie, Mulle en god ven af huset.
Vi mødtes kl 1330 og fik en kæmpe kagebuffet, herefter lidt tricksopvisning, så rally på 2 baner og til slut en masse lækker mad.

Snakken gik og alle så ud til at hygge sig. Gæsterne kom fra nær og fjern og havde medbragt mad eller kage, og vi sørgede så for kød og alt det andet. Vi har et fint partytelt, som snildt rummer 60 mennesker, og en pavillon til at sætte buffetten i. Det er et kæmpearbejde der strækker sig over nogle dage, men heldigvis har vi hjælpere til både at sætte telt op og tage det ned igen, og der var også hjælpere til at styre de 2 rallybaner. Tror de fleste fik prøvet at gå rally, der blev ihverttilfælde tømt godt ud i præmiekurven bagefter…..

Det blev en kanongod dag, vejret var med os og alt klappede. Tusind tak til alle jer der kom, det gode humør, de mange fine gaver vi fik og for al den lækre mad og kager som I hver især havde gjort jer umage med at lave. Tænk vi kan være så mange samlet uden at de firebenede laver ballade. Nogle blev trætte, især de unge rollinger, men jeg synes alle klarede det rigtig flot.

Tusind tak og vi håber vi ses igen om et års tid. En særlig tak til Christine, Amanda for at styre rallybanerne og til Kaj og Kirsten for god hjælp med telt og køkkenhåndlanger.

Kæmpe krammer til alle fra os