Sædvanen tro havde DKK arrangeret Hundens Dag i Tivoli i Søndags. Jeg havde meldt mig som racerepræsentant og havde spurgt andre om de ville med derind. Jeg hentede Christine og tøserne på vejen og vi ankom ca kl 12. Tina og drengene ventede på os ved indgangen og vi fulgtes rundt i haven. Kl 1415 skulle raceparaden sættes igang og der var faktisk mødt ca 20 sheltier op med ejere, og de fleste gik med i paraden rundt i haven. Det var rigtig fint og vi fik mange dejlige kommentarer om hvor fine og søde vores hunde er.
Paraden var lang, der var over 100 forskellige racer repræsenteret.
Efter turen fik jeg taget et billede af alle sheltierne og så var vi et par stykker der gik på Frk Nimb og fik lidt at spise, andre fortsatte rundt i haven med deres hunde, eller valgte at kigge på det der foregik på scenen, demonstration af Nosework og dogdancing m.m.
Vores hunde var trætte og hvilede sig mens vi spiste, vi var velsignede med det fineste vejr. Jeg var hjemme igen henunder aften efter en rigtig hyggelig dag.