I går mødtes en flok Elverlamser til en hyggelig gåtur ved Lynghøjsøerne i Svogerslev. Det var meget varmt, og jeg var lidt spændt på hvor mange der meldte fra, men kun 2 valgte at blive hjemme.

Så 11 sheltier og 1 collie mødte op med deres mennesker og vi gik en rigtig hyggelig tur, som også inkluderede et besøg i den lille hundeskov og til sidst is fra cafe Runde Rie, som heldigvis havde besluttet at holde åbent. Der var rigtig mange mennesker både ved søerne og på vejen, mange sad i kø, og nogle kom også så sent at vi andre var gået afsted ud på turen. MEN det er et dejligt sted, gamle grusgrave, Runde Rie med fiskestang og bademuligheder næsten overalt.

Vi laver turen igen helt sikkert, men flytter nok starttidspunktet til 1630, så håber jeg myldretrafikken er overstået. Men det var ekstremt igår, alle de der ville bade bare fordi det var lidt varmt, sagt med et stort smil……..for hot bananas  var det.