Idag fik vi pakket bilen med de tre rollinger og kørte en lille tur ned for enden af vejen. Og så var det bare ned ad trapperne med hvalpene i favnen….
Det var første gang de var afsted helt på egne poter, og vi er godt tilfredse med det vi så. Nysgerrige hvalpe med lyst til at soppe lidt og som gik igennem tang og omkring stenene i vandkanten. Bilturen tog de også pænt og ved hjemkomsten gik de ind over metalristen ved hoveddøren uden så meget som at betænke sig. Ja vores indtryk af, at de alle er nogle små modige uldtotter med mod på tilværelsen holder meget godt stik.

Vi har den seneste uge givet dem mange nye udfordringer herhjemme: presenning til at gå på, musik og ballade, legetøj der bevæger sig, tunneller, både en lille og en stor. Flyttekasse med bobbelplast de alle har undersøgt nøje, udgang af alle vores døre til nye områder, sansegynge i udestuen, ja alt hvad vi kan finde på…..

På Tirsdag kører vi til øjendyrlægen og får øjenundersøgt, chippet, sundhedsundersøgt og vaccineret med kernevaccinen.

På onsdag kommer Inge og onkel Dion.

På Torsdag kører jeg til Rikke Wriedt og får Ronja og hvalpe tjekket i bevægeapparatet. Og om godt en uge rejser Alvin og Frida og et par dage efter rejser Jamie. 

Herunder lidt billeder fra stranden: