Tiden løber stærkt her i huset, og femlingerne er allerede 7 uger gamle. På tirsdag skal de til dyrlæge og chippes, vaccineres, sundhedsundersøges og øjenlyses. Og onsdag kører vi til kiropraktor og får tjekket alle er Ok og får løsnet evt. spændinger. De er voldsomme når de leger og det kan give lidt knubs, og vi har det bedre med at de alle lige er tjekket godt igennem. Alicia kommer med til kiropraktor men ikke til øjendyrlæge.

Det er et livligt kuld, og vi er nu nået til at de suser ud så snart dørene åbnes. Det er herligt at de bare gerne vil ud, og det er både i haven og i gården. De leger godt med Cutie og Gracie og nyder godt af Cuties kærlige omsorg.
Alicia passer dem stadig væk, og af og til gylper hun mad op til dem. Det er en naturlig proces, især når hvalpene når denne alder og hun selv vænner dem fra mælken. Så skal de jo have noget andet, og at vi fodrer dem godt betyder åbenbart ikke noget, mor Alicia kan selv.

Lidt nye billeder taget idag