I fredags flyttede H5 kuldet hjemmefra og vi har fået gode meldinger tilbage om trivslen i deres nye hjem. De har alle taget det i stiv pote og med stor nysgerrighed og interesse for alt det nye.

I weekenden har jeg været på hyrdekursus med Falke, et kursus der har været planlagt i lang tid. ikke det bedste tidspunkt for mig, men afsted kom vi da. Og Lørdag var Falke lidt på fårene, men usikker over hvad de der får var for nogen. Han prøvede det bedste han havde lært, men kom han for langt væk fra mig, så gik han i stå. Og idag gjorde han det vist kun for min skyld. Så ikke den store succes, men nu har jeg fået blod på tanden til at få instinktprøvet hans lillesøster Gracie og måske hans mor Didi. Men det var hyggeligt og lærerigt og vakte gode minder fra en svunden tid fra for ca 20 år siden, hvor jeg hyrdede med Celine, vores stamtæve fra dengang, som helt sikkert fra hundehimlen nød at se sin datter Lassie hyrde på fårene idag. Lassie er 12 år gammel og ejes af Christine, som også var med på kurset. Vi var en lille flok deltagere alle med sheltier, for kurset var arrangeret af Sheltieklubben.

Og så er I5 kuldet nu flyttet ind i stuen og familiesammenført med Cutie, Gracie og Ronja. Alt foregik i den fineste ro og orden, og Alicia er helt godt tilpas med at dele hvalpene med den lille flok. Vi har varmet op til det i et par dage, ved at lufte Alicia med de 3 andre, og jeg tror hun nyder at de andre tager lidt over og er legetanter.

Billeder af kuldet kommer en anden dag, det nåede vi ikke idag og nu er det ved at være for mørkt