Ja så kom dagen igår, hvor de tre af G5’erne rejste hjemmefra. Har heldigvis allerede fået gode tilbagemeldinger fra de nye ejere.

Inden vi fik sendt alle ud i verden, var vi forbi Rikke Wriedt K9 Performance til et lille tjek af dem alle og mor Didi. Og vi fik pæne ord med på vejen fra Rikke og de var stort set alle helt iorden, kun vores egen Gracie blev “rettet” lidt i nakken og Arthi havde også en lille bitte smule der blev klaret af Rikkes kyndige hænder.

Det har været et lidt specielt kuld for os at have, dels pga det var Didis allersidste hvalpe, men også fordi mor Didi har været så fantastisk til at passe dem, at vi virkelig skulle arbejde på at få sat system i maden. Halvdelen af gangene vi fodrede gad de ikke have noget og når Didi så kom ind til dem, så stod de klistret på mælkebaren….. Virkelig nogle patunger! Nåh men det lykkedes til sidst og de spiser som de skal.
Iøvrigt tror jeg Didi nyder freden, nu hvor hun kun har Gracie at tage sig af, igår snorkede hun hele aftenen inde på vores seng.

Nu vil vi ønske rigtig god vind til Girah, Arthi og Merle (Gloria).