Vi har haft travlt den sidste uge med at give hvalpene lidt flere udfordringer.
De suser afsted ud i have og i gård og kommer vidt omkring. Men de skal også opleve andet ud af huset, og idag var vi på stranden i bil ned for enden af vejen og så ned ad trappen og på opdagelse. Det gik rigtig fint, selvom der var flere andre på stranden i det gode vejr, men vi fik da taget lidt billeder af mor Didi og de fire små.

Forleden dag fik de udvidet legeområdet til også at indbefatte udestuen, hvor vi har hængt en sansegynge op, som de alle 4 straks fik indviet. Og tunnellen har de også taget i brug.

Idag lykkedes det også at have Cutie sammen med dem for en stund, det gik rigtig godt.

På tirsdag drager vi til Køge til øjendyrlægen, hvor de også skal chippes og vaccineres. En længere tur på knap 1 times kørsel. Og så varmer vi lige så stille op til at prøve sele og måske halsbånd inden de 3 rejser hjemmefra på næste mandag, Gracie bliver her. Vi skal også have besøg af Inge, Karma og Dion, som elsker hvalpe…..

Herunder lidt blandede billeder fra have og strandtur: