Igår var vi I Hårlev og deltage i Dansk Terrier Klubs certifikatudstilling. Dagen startede tidligt, for vi skulle samle søster Luna op på vejen, Jørgen havde tilmeldt hende, så de to babyer skulle i ringen samtidig.
Vi mødtes med Jørgen på ppladsen ved hallen og slog lejr sammen inde ved ringside. P.g.a. de nye coronarestriktioner, var DTK virkelig sat på arbejde. De havde valgt at lukke os ind i hold, og når ens klasse var færdig i ringen, så skulle vi forlade området. Og havde vi kvalificeret os til store ring og BIS konkurrencerne, så kunne vi komme ind igen når det var tid til det også igen i hold.
Det var lidt stressende, men jeg tror det fungerede og tak fordi det blev sådan og ikke aflyst. Der var masser af plads på området, og jeg oplevede kun at folk holdt afstand og prøvede at gøre hvad de skulle.

Nåh, men i ringen gik det ganske godt i racebedømmelsen. Cutie blev BIR baby (bedste baby) og søster Luna blev nummer 2. Begge med meget fine bedømmelser og med Særdeles Lovende.

Her Cuties bedømmelse. Dommer var Merete Dalgaard: “14 uger gammel, charmerende velbygget, feminint hoved, korrekte proportioner, vidunderligt udtryk, korrekt stop, mørke vel placeret øjne, vel båret øre af korrekt form, god hals , overlinje , kryds og hale ansats, vel vinklet , gode brystforhold, smuk farve, for alderen korrekt pels struktur. står parallelt, velgående med godt drive”.

Bagefter skulle Jørgen ind med en hvalp, som også fik en flot bedømmelse. Vi var færdige kl ca 11, pakkede nogle ting og forlod området med forventet tilbagekomst ca kl 15. Vi kørte en tur til Køge Torv sammen med Jørgens søn og svigerdatter, og hyggede os med en god frokost. Retur til området og drikke lidt kaffe og fordrive tiden, kl 15 gik vi til ringen og det viste sig alt var forsinket, så vi kom ikke ind før de sidste havde forladt området. Vi havde fået et armbånd der viste vi havde kvalificeret os til BIS, og hermed gav adgang til området igen. Der blev virkelig holdt mandtal om hvem der gik ud og ind…….

BIS baby finalen gik ikke godt, men hun havde en fest den lille og havde glemt alt om at vise et pænt trav. Hun blev selvfølgelig tilgivet lige på stedet, en lille baby på 14 uger, klarer ikke en hel dag uden fis og ballade. Jeg er ovenud tilfreds og glad og stolt af den lille rødhårede. Det var en rigtig hyggelig og lang dag, som først sluttede herhjemme kl ca 20. Og idag dagen derpå, så er vi trætte……………..