Idag susede det røde lyn til Køge for at aflægge besøg hos øjendyrlæge Jens, som også chipper, vaccinerer og sundhedsundersøger de små.

Turen derned gik fint, dog med en smule opkastning, fordi to af dem havde ædt et eller andet stinkende i haven. Da det var kommet op, gik resten af turen i fin stil. Vi har madpakke med til dem, så vel ankommet fik de mad ude i den lille hvalpeindhegning vi har medbragt. Og så blev der dryppet øjne og herefter i stofburet ind til dyrlægen.

Der var ro på den lille flok og de fandt sig fint i at blive undersøgt, vaccineret og chippet. Så fik den enkelte en lille pause mens den næste fik samme “tur”. Og til slut blev de så øjenundersøgt en efter en…..

Alle er tip top iorden, uden anmærkninger på øjnene og kun Fano mangler at få den sidste testikel på plads.

Et super kuld som snorkede hele vejen hjem.