Idag skulle Obelix have renset tænder hos dyrlægen. Jeg har ikke kunnet rense tænder på ham på ham og vi har altid kæmpet lidt om det, men denne gang ville han bare slet ikke. Så altså derfor tid bestilt hos dyrlægen og vel dernede hos Morten fik han bedøvelsen og faldt i søvn på mit skød. Jeg var nået et stykke hjemad, da Morten ringede og sagde, at han havde opdaget en tumor i munden på Obelix, og så var der jo ikke så lang betænkningstid for mig, og jeg gav Morten besked på at putte ham.
Lidt senere kom Morten så herhjem, for at aflevere Obelix og for at vaccinere en stor del af vores hunde, som vi havde planlagt han skulle idag (når Obelix havde fået renset tænder).

Morten havde taget billede af tumoren, så jeg behøvede ikke selv kigge derind, og den var stor og sad bag den ene tonsil.

Vi har ikke registreret sygdom og Obelix har været som han plejer at være, men han må have haft ondt og skjult det rigtig godt. Øv og jeg er lidt i chok kan jeg mærke…

Obelix blev far til 14 afkom, bl.a. det seneste C kuld med femlinger født i januar i år som han fik med Ronja.

Og så var han barnebarn af vores gamle stamtæve Celine.

Vi vil savne Obelix, han har altid været en nem han at have i Elverlamsflokken og meget omgængelig. Sød for de unge hanner at lære at kende og med en super næse for dejlige damer. 

Sov sødt kære Obelix, næsten 10 år blev du.