Igår var så dagen hvor vi sendte 6 hvalpe af 7 ud i livet. Alma var blevet trappet ned over nogle dage i forhold til mad og samvær med hvalpene. Så om dagen har de været uden mor Alma og om aftenen kom hun så ind til dem og har sovet med dem som hun plejer.
Ella er rejst til Langå og skal bo med 2 andre hunde. Elliot hedder nu Milo og skal bo med sin familie i Fjenneslev. Elmer er flyttet til Nørrebro og skal bo i lejlighed sammen med sin nye ejer. Emma skal hedde Mollie og bor nu i Hvidovre hos et ungt par. Elisa skifter navn til Lucca og bor nu i Birkerød hos en børnefamilie. Evita skal hedde Jytte og er flyttet til 2 pensionister i Søborg. Jytte og Lucca har fundet samme træningssted, nemlig Snudekompagniet.
Vi ønsker alle held og lykke og vi ved vi igen har været heldige at få verdens bedste hvalpekøbere, som vores hvalpe skal dele tilværelsen med fremover. Nogle er førstegangshundeejere, og andre mere øvede men fælles for alle er, at de har ventet tålmodigt og forberedt sig så godt man kan på at få en lille hvalp i huset.

Enzo er her til på fredag, så flytter han til Kalundborg.
Har lagt en lille video af Enzo og mor Alma, da vi pludselig gik fra 7 til 1 på et splitsekund. Så gik der lige leg i den…..

God vind allesammen, vi glæder os til at høre fra jer.

https://youtu.be/_nKjrxaH_R8