Vil lige opdatere med at mor og børn har det ganske glimrende her dag 1 efter kejsersnit. Smilla får selvfølgelig smertestillende medicin, men hun hopper ud af fødekassen som en ung pige når der er mad eller vi lige skal ud og tisse.
Der har været fuldstændig ro hele natten og jeg har fået sovet ud.
Da vi fik vejet de fire, så lå kampvægten på 280 g, 280g, 310g og 330g. Altså pænt store hvalpe….. Og de suger godt til og får hvad de skal have fra Smillas bar. Jeg har selvfølgelig spekuleret på hvorfor Smilla ikke fik presseveer, men min dyrlæge siger, at det er den mest almindelige grund til at det ender med kejsersnit, jeg har bare aldrig oplevet netop dette. Hun har født 2 kuld hvalpe tidligere på helt normal vis, så vi håber det bare var en “engangsforestilling”. Vi er bare så glade for at have en dyrlæge lige i nærheden, som også dækker egne vagter, så jeg kan ringe til ham hvornår det skal være.

Herunder et par billeder af familien idag.