Vi har haft travlt med besøgende til de små, som jo i søndags rundede de 4 uger i alder.
De er meget mere mobile nu og de har været på terrassen flere gange, om ikke så længe når vi helt ud på græsset er jeg sikker på.

Alt er vel og de spiser nu 3 fulde måltider; 1 med opblødt tørfoder og 2 med råt kød. Alma giver dem stadig mælk, og jeg fik taget nogle billeder af den seance idag, at stå med 7 hvalpe under sig er noget af en præstation synes jeg……og Alma står bare lige så stille til de har forsynet sig, så laver hun et lille hop og så slipper de. Alma er begyndt at sige lidt fra hvis hun ligger på gulvet og hviler sig, og en af rollingerne forsøger at snige sig til en mælketår, så kan hun godt brumme lidt.
De sidste nætter har der været gang i de små kl 4, men heldigvis tager de lige en lille lur mere når de har fået en tår mælk, og kl 7 står vi så op og første måltid serveres, og så suser de rundt en times tid og går ud som små lys og snorkbobler igen……
I får lige billederne fra idag: