Idag var bilen fuld og vi kørte til Køge, til vores øjendyrlæge Jens. Hvalpene skulle alle chippes, sundhedsundersøges, vaccineres og øjenundersøges.

Alle 9 er frie på øjnene og de er sunde og raske. Cyrano mangler at få den ene sten på plads, men det var også det eneste der blev noteret.

Turen gik over al forventning, Kurt var chauffør og jeg sad på bagsædet ved hvalpene, som delvist lå i buret delvist på mit skød….. Ingen køresyge og ingen ballade.

Vel ankommet dernede, ventede vi pænt udenfor til det blev vores tur. Jeg dryppede selv øjne på de små, og de opholdt sig i en lille løbegård mens vi ventede. Efter 2 timer var vi færdige og nu er vi vel hjemme igen, efter de lige indtog et stort måltid opblødte hvalpepiller. 

Fantastisk tur og hvor er det dejligt at vide, at de alle er tip top iorden.

VEDR AFHENTNING AF HVALPE FRA PÅ FREDAG: pga Corona har vi lavet en sluse her i huset, hvorfra vi laver overdragelse af hvalp til EN ad gangen, og med rengøring imellem hvert besøg. Det foregår med indgang fra døren på den lange side af huset ud mod indkørslen, og med afspritning af hænder lige indenfor døren. Vi gør dette af hensyn til os allesammen, og håber på jeres forståelse. Vi fortsætter med aktivering og socialisering af de små, så godt vi kan indtil de rejser herfra.